Steun Amudanza!


Amudanza heeft jullie steun nodig!

 
Wil je Amudanza graag een duwtje in de rug geven zonder dat het jou een extra eurocent kost? Maak kennis met TROOPER! 
Al je online aankopen in tal van verschillende webshops kun je vanaf nu doen via www.trooper.be/amudanza.

Met de hulp van jullie steun kunnen wij onze activiteiten op volle toeren laten draaien!

Hoe werkt het?

  • Bij elke online aankoop bij één van de 600 partnershops van Trooper, gaat een percentage (gemiddeld 5%, afhankelijk van de webshop in kwestie) van jouw aankoopbedrag naar de clubkas van Amudanza.
  • Een volledige lijst van de partnershops vind je op www.trooper.be. Enkele voorbeelden: Bol.com, Cool Blue, Farmaline, Krëfel, De Bijenkorf, Dreamland, Takeaway.com, Torfs, Hema, Zalando… Dit is maar een kleine greep uit het uitgebreide assortiment.
  • Het kost jou geen eurocent extra. Het enige wat je moet doen is surfen naar de unieke Trooper/Amudanza webpagina: www.trooper.be/amudanza. Op die pagina zoek je de webshop van jouw keuze en vanaf dan winkel je verder op de vertrouwde manier.
  • Je betaalt ook gewoon aan de winkel waar je je aankopen doet. Omdat je via de Trooperwebsite bent gegaan, weet de winkel automatisch naar welke vereniging er een procentje van het aankoopbedrag dient doorgestuurd te worden.
  • Wees gerust, alles verloopt volgens strikte privacyregels: Amudanza komt niet te weten welke aankopen jij verricht hebt of in welke winkel. Enkel indien je dat zelf wenst, kun je je naam achterlaten zodat wij zouden weten dat je een bijdrage hebt geleverd, maar dat is zeker niet verplicht! Wij komen zeker nooit te weten wat je hebt aangekocht.
  • Je betaalt geen eurocent extra voor je aankopen: je betaalt de gewone prijs en de aangesloten webshops bezorgen gewoon een percentage van jouw aankoopbedrag aan Amudanza.
  • Alle info kun je vinden op www. trooper.be. Je vindt er ook een lijst van veelgestelde vragen.

Blijf  op de hoogte via de Amudanza-nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door een mail te sturen naar info@amudanza.be met als titel “Inschrijving Amudanza-nieuwsbrief”.

Om de nieuwsbrief in de inbox te ontvangen i.p.v. in de spambox: voeg het e-mailadres info@amudanza.be toe aan je contacten .